WORKSHOP ZANG


De workshop richt zich tot amateurzangers/zangeressen die zich willen verdiepen in een aantal reeds voorbereide stukken.
Je krijgt meer theoretisch én praktisch inzicht in de basisprincipes van zangtechniek. Je leert door eenvoudige oefeningen de vele mogelijkheden van een goede en gezonde zangtechniek. Deze workshop bestaat uit 6 lesmomenten van telkens 2 uur in een groep van maximum 5 deelnemers. Het eerste lesmoment besteden we aan de kennismaking van onze stem en ons repertoire. 

Ademhalingstechniek en lichaamsbewustzijn komen uitgebreid aan bod. We werken met eenvoudige maar heel efficiënte oefeningen, zowel individueel als in groep. In de volgende lesmomenten wordt er aan de stemtechniek gewerkt op ieders maat en tempo. We werken aan het gekozen repertoire of we kijken samen welk repertoire geschikt kan zijn voor jouw stem.
Iedereen komt voldoende aan bod binnen de groep. Zo leren we met én van elkaarEr wordt een actieve inbreng van de deelnemende zangers verwacht. Specifieke vragen of problemen over zingen komen zeker aan bod. Voor en na de workshop kan er gezellig bijgebabbeld worden in het NOVONOV-cultuurcafé.

DATA: 17/02, 24/02, 03/03, 10/03, 07/04, 28/04 van 1900 tot 2100
LOCATIE: NOVONOV, Antwerpsesteenweg 61, Hoboken
170€/persoon
Info en reservatie: anjanssens10@hotmail.com

VOLZET